DEN BOSCH - FC Den Bosch is na vijf wedstrijden opgeklommen naar de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond won men met 2-0 van ADO Den Haag, dat inmiddels is afgezakt naar de zeventiende plaats.

ADO Den Haag, dat na de pijnlijke 0-5 tegen Excelsior wat recht te zetten had, begon slecht aan de wedstrijd in De Vliert. Een aangeraakte voorzet ging over doelman Coremans heen, waardoor Törles Knöll de score kon openen. ADO herpakte zich kreeg via Ideho een tweetal kansen, maar zag later in de eerste helft de gelijkmaker van Diogo Tomas afgekeurd worden wegens buitenspel.

Vervolgens begon ADO dramatisch aan de tweede helft. Binnen een minuut zorgde Knöll uit een voorzet ook voor de 2-0 en dit kwam de ploeg van trainer Darije Kalezic niet meer te boven.